BAŞKANIMIZ YENİ TRANSFERLERLE BİR ARAYA GELDİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımızın yeni transferleri, teknik heyet ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımızın yeni transferleriyle tanışan Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele Belediyesinin isminden sıkça söz ettireceklerini, ligde başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Futboldan ziyade salon sporlarının da gelişmesinden yana olduklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediyenin görevi sadece yol, su, köprü yapmak değil, sosyal anlamda da bu gibi işlere yönlenebilmektir. Atletizm olsun Taekwondo da bir kulüp altında toplanmak istiyoruz. Sosyal anlamda ilçemiz güzel ivme yakaladı. Gecen yıl açılışını yaptığımız Gençlik Merkezimiz Türkiye genelinde ilk 20’nin içerisine girdi” dedi.