BAŞKANIMIZ YEŞİLTEPE MAHALLEMİZE BİR ÇOCUK PARKI DAHA KAZANDIRDI

Görele’ye yaptığı hizmet, getirdiği yeniliklerle yaşlı, kadın, genç, çocuk demeden herkesin güvenini kazanan Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımızın yanı sıra çocuklarımızı sevindirmeye devam ediyor.

Hemen hemen her mahalleye çocuk parkı kazandıran Belediye Başkanımız Tolga Erener, hızla gelişen ve büyüyen Yeşiltepe Mahallemize ikinci çocuk parkını hizmete açtı.

Yeşiltepe Mahallesine bir çocuk parkı daha kazandıran Belediye Başkanımız Tolga Erener, çocuk parkının açılışını yaparak, çocuk parkının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hızla gelişen ve büyüyen Yeşiltepe Mahallesinin ihtiyacı olan bir çocuk parkını daha hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza yönelik hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemiz hizmet ve yatırım anlamında gelişmeye, genişlemeye devam ediyor. Nüfus ve yer ölçümü olarak hızla gelişen ve büyüyen Yeşiltepe Mahallemizi ikinci kez çocuk parkına kavuşturduk. Çocuklarımızın ailelerini de düşünerek, çocuklarımız oyunlarını oynarken onların dinleneceği sohbet edebileceği kamelya koydurduk. Parkımızda her şey düşünülerek dizayn edilmiştir. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.