BAŞKANIMIZDAN EMEKÇİ KADINLARIMIZA VEFA!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Ok, Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” olması dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda eğitim gören bayan kursiyerleri, Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Merkezinde görevli bayan doktor ve çalışanları gezerek, kadınlar gününü kutladı.

Tüm kadın kursiyerlere, doktorlara ve çalışanlara çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, onların istek ve şikayetlerini dinledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, dünyadaki en büyük emekçilerin kadınlar olduğunu söyledi.

Cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi tüm toplumun sorumluluğu olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“8 Mart hem dünya kadınlar günü olarak kutlanıyor, hem de dünya emekçi kadınlar günü olarak kutlanıyor. Daha doğrusu da “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” olması gerekiyor. Çünkü bize göre bütün kadınlar emekçi değerlerdir. Kadınların dünyadaki ailedeki yerinin sorgulanması, iş hayatındaki durumun güzelleştirilmesi amacıyla sırf kadınların durumuna dikkat çekmek için düzenlenmiş olan bir gün bize göre her gün olması gerekiyor. Dünyadaki en büyük emek sizlerin ellerinizdedir. Her ne kadar ilgili yasalarla beraber kadınlarımızın durumu daha da çok düzeltilmeye çalışılsa da maalesef biz erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Kadınlarımız; bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerleridir. Türk toplumunda kadın baş tacıdır. Toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Bu vesileyle başımızın tacı kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”