BAŞKANIMIZDAN EMEKÇİ KADINLARIMIZA VEFA

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” olması dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda eğitim gören bayan kursiyerleri gezerek, kadınlar gününü kutladı.

Tüm kadın kursiyerlere çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Tolga Erener ve eşi Fatmagül Erener, kadınlarımıza çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, dünyadaki en büyük emekçilerin kadınlar olduğunu söyledi.

Cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi tüm toplumun sorumluluğu olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Bütün kadınlar emekçi değerlerdir. Kadınların dünyadaki ailedeki yerinin sorgulanması, iş hayatındaki durumun güzelleştirilmesi amacıyla sırf kadınların durumuna dikkat çekmek için düzenlenmiş olan bir gün bize göre her gün olması gerekiyor. Dünyadaki en büyük emek sizlerin ellerinizdedir. Her ne kadar ilgili yasalarla beraber kadınlarımızın durumu daha da çok düzeltilmeye çalışılsa da maalesef biz erkekler tarafından istismar ediliyorlar. Kadınlarımız; bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerleridir. Türk toplumunda kadın baş tacıdır. Toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Bu vesileyle başımızın tacı kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”