BAŞKANIMIZDAN ESNAF EKİZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, binasını dış kaplama yaptırarak, estetik ve güzel bir görünüme kavuşturan ilçemiz esnaflarından manavcı Bilal Ekiz’i plaketle ödüllendirdi.

Salih Sinirlioğlu Caddesinde bulunan dükkanının üstündeki binasını dış kaplama yaptırarak, estetik ve güzel bir görünüme kavuşturan ilçemiz esnaflarından manavcı Bilal Ekiz’i işyerinde ziyaret eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, Ekiz’i duyarlılığından dolayı tebrik etti.

Ekiz’e teşekkür plaketini takdim eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Binasının dış cephe kaplaması ve kullanmış olduğunuz otantik gölgelikler ile prestij caddemize örnek olarak katmış olduğunuz estetik ve güzel görüntüden dolayı şahsınızı kutlar, teşekkür ederiz” dedi.