BAŞKANIMIZDAN FEDAKAR ANNE VURAL’A ANLAMLI ZİYARET!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Anneler Günü’ olması dolayısıyla tüm anneleri temsilen beş ay önce eşi Serdar Vural’ı trafik kazasında kaybeden, eşinin ölümünden iki ay sonra doğum yapan ve bebeğini büyük ameliyat sonrası kucağına alan 3 çocuk annesi Serpil Vural’ı evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, genç yaşında eşini trafik kazasında kaybederek evlatları için büyük mücadele örneği sergilen 3 çocuk annesi Serpil Vural’ı tebrik ederek, kendisine ve çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Anne Serpil Vural’ın belediye olarak tüm ihtiyaçlarının karşılanacağının sözünü veren Belediye Başkanımız Tolga Erener, kendi ve tüm anneler adına Serpil Vural’ın ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, annelerin şefkatin, hoşgörünün ve hayatın birleştirici tüm unsurlarının kaynağı olduğunu söyledi.

Sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan ailelerin, cefakar annelerin ellerinde şekillendiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Anneler sadece büyüttüğü evlatları ile değil, anaç ruhları ve fedakarlıkları ile tarihimizde de her zaman eşsiz bir yere sahiptirler. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinden iş gücüne, gelenek göreneklerinin yaşatılmasından güçlü aile yapısına kadar her konuda onlara sonsuz minnet borçluyuz. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir neslin evlatları olarak bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece Anneler Günü’nde değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız. Ben başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, ellerinden öpüyorum”