BAŞKANIMIZDAN KADIOĞLU’NA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Görele’ye vermiş olduğu maddi ve manevi katkılarından dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na “Fahri Hemşerilik Beratı” verdi.

Belediyemizin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi” ile “Meydan Projesi” ne vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na “Fahri Hemşerilik Beratı” verildi.

Başkan Kadıoğlu “Fahri Hemşerilik Beratı”nı Belediye Başkanımız Tolga Erener ile Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın elinden aldı.

Başkanımız Erener, şunları ifade etti:

“Kardeş belediyemiz olan Esenyurt Belediyesi Başkanı Sayın Necmi KADIOĞLU’na, belediye meclisimizin oybirliği ile almış olduğu kararla, Görele’deki hizmetlere vermiş olduğu maddi ve manevi katkılarından dolayı “Fahri Hemşerilik Beratını” belediye başkan yardımcısı hemşerimiz sayın Abdurrahman Ada ile birlikte kendisine takdim ettik. İlçemize maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Başkanımız Erener’e Fahri Hemşerilik Beratından dolayı teşekkür ederek, ilçeye katkılarının devam edeceğini söyledi.