BAŞKANIMIZDAN KÖY OKULUMUZA ANLAMLI ZİYARET

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, aldığı başarılarla il genelinde ismini duyuran İnanca Köyü İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Şaban Çınar ve öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Tolga Erener, istek ve talepleri dinleyerek, eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

Sınıfları da gezerek, öğrencilerimizin isteklerini de soran Belediye Başkanımız Tolga Erener, daha sonra öğrencilerimizle voleybol oynadı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, öğretmenlere okul başarısından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Şaban Çınar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, maddi manevi her türlü yanlarında olan Belediye Başkanımız Tolga Erener’e okulu adına teşekkür etti.