BAŞKANIMIZDAN KÜLTÜR MİRASIMIZ KATİP ŞADİ’YE VEFA

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi yapılarak, taburcu olan ve Belediyemiz tarafından tahsis edilen eve getirilen ilçemizin kültür mirası, yaşayan efsanesi kemençe üstadı Katip Şadi’yi ziyaret etti.

Belediyemiz tarafından tahsis edilen Soğuksu Mahallesindeki yeni evinde istirahate çekilen büyük usta Katip Şadi’yi ziyaret eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlçemizin kültür mirası, yaşayan efsanesi kemençe üstadı Katip Şadi’nin durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğinin müjdesini veren Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemiz için çok değerli olan yaşayan efsanemiz Katip Şadi amcamız tedavi gördüğü Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edilerek yeni mekanında istirahate çekildi. Kendisinin sağlık durumu her gün iyiye gitmektedir. Katip Şadi amcamız için belediye imkanlarını seferber etmeye çalışıyoruz. Kendisine tekrardan geçmiş olsun dileklerimiz sunuyorum. Katip Şadi amcamızın tüm sevenlerine selamı var” dedi.