BAŞKANIMIZDAN SOKAK HAYVANLARINA ARAÇ TAHSİSİ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından hayvanların ‘Görele Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ne taşınması için standartlara uygun ve donanımlı hasta, yaralı hayvan tedavi ve nakil aracı tahsis edildi.

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, hayata geçirdiği ‘Geçici Hayvan Bakım Evi’nden sonra hayvanların barınağa taşınması içinde standartlara uygun ve donanımlı hasta, yaralı hayvan tedavi ve nakil aracı tahsis etti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, sevimli ve sadık dostlarımız için belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Belediye olarak hayata geçirdiğimiz ‘Görele Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ne hayvanların taşınması için araç tahsis ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Sokak hayvanlarının aşı ve kısırlaştırma işlemleri için toplanıp Belediye Hayvan Bakım Evi’ne nakledilmesinde kullanılacak olan yeni hizmet aracı ile hizmetten faydalanacak hayvanlar daha güvenli bir şekilde merkeze taşınarak tedavi edilecektir. Modern, hijyenik ve işlevsel olan merkezimizde başıboş hayvanlara sahip çıkılmaktadır. Hayvanlarımızı sahiplenmek isteyen vatandaşlarımıza da bu imkanı sağlıyoruz. Her şey sevimli sadık dostlarımız için.”