BAŞKANIMIZDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, mesajında, 2017- 2018 Eğitim ­ Öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Görele Belediyesi olarak eğitim için her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonrada vermeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende olacaktır. Muasır medeniyet seviyesine ulaşmamız için eğitimi bilgiyi başarıyı yakalamak gerekir. Bunun için tek yol okumaktan geçer. Bizlerde Görele Belediyesi olarak eğitim için her türlü desteği vermeye hazırız. Ben yeni eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimize, idareci ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını diliyorum”