BAŞKANIMIZDAN YENİ REKTÖRÜMÜZ COŞKUN’A ZİYARET!

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Giresun Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkanımız Erener, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkanımız Erener, “Giresun Üniversitesi kurulduğu andan itibaren çok başarılı bir üniversite haline gelmiştir. Bu başarıları gün geçtikçe de artmaya devam edecektir. Buna inancımız tamdır. Ben yeni rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta hazır bulundu.