Başkanımızla Görele Büyüyor, Görele Gelişiyor!

Görele’de değişimin yüzü, Görele sevdalısı Belediye Başkanımız Tolga Erener, hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Pazar esnafının ve mahalle halkının çilesine son vermeye hazırlanıyor. Yıllardır mahalle arasında pazarcılık yapmaya çalışan pazarcı esnafı yeni yerine kavuşuyor.

Belediyemizce ilçenin Kumyalı Mahallesine yapılacak olan modern halk pazarı çalışmalarına başlandı.Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, modern halk pazarının faaliyete geçmesiyle yıllardır çekilen çilenin de sona ereceğini söyledi.Yeni halk pazarının yapımına başlandığını belirten Başkanımız Erener, Hayırlısıyla Görele’ye yeni bir hizmet daha kazandırıyoruz. İlçemize kazandıracağız modern halk pazarı çalışmalarına başladık. Şuanda çalışmalarımızı istinat duvarı örme çalışmalarıyla sürdürüyoruz. Yeni halk pazarımız parke taşı döşeme çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern bir görünüme kavuşacaktır.

Pazarımızda esnafımız ve vatandaşlarımız için rahat alış veriş yapabileceği her şey düşünüldü. İlçemizdeki Pazaryeri sıkıntısını da yapacağımız projeyle ortadan kaldırmış olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun, dedi.