BAŞKANIMIZDAN ’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI!

haber358-1

BAŞKANIMIZDAN ’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI!

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erener, mesajında, basın mensuplarının günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Vatandaşların haber alma hakkını sağlayan medya çalışanlarının çok zor şartlar altında fedakârca mesleklerini yaptıklarını ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti:

“Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Medya toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından çok önemlidir. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren; yerel, bölgesel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum”