“BAŞKANLA AKŞAM ÇAYI” ETKİNLİĞİMİZE SAYFİYE MAHALLEMİZDEN BAŞLADIK

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ‘Başkanla Akşam Çayı’ etkinliğinde Sayfiye Mahallesi halkıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener, Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ve belediye çalışanlarımızla birlikte mahallelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü noktasında gerekenlerinin yapılacağının sözünü verdi.

En iyi sonuca halkın görüşlerinin alınarak varıldığını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Başkanla akşam çayı etkinliği kapsamında tekrardan siz halkımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. 14 mahallemizin bulunduğu ilçemizde tüm mahallelerimizi gezip, mahalle halkımızla bir araya gelmeyi, dertlerinizle dertlenip, varsa sorun ve sıkıntılarınızı çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Görele’nin bu büyük hanesinde bir yer edinebilmek için aranızdayız” diyerek sözlerini sürdüren Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti.

“Acık kapı belediyeciliği yapıyoruz, kurumlarımızı ziyaret ediyoruz, halkla iç içe toplantılarımızı her ay düzenli olarak yapmaya gayret gösteriyoruz ama yine de herkese ulaşamıyoruz diye içimizde bir his var. Bizde belediye olarak yine mahalle toplantıları yapmaya karar verdik. Mahalle toplantımızın ilkine Sayfiye Mahallemizden başladık. Derdimiz, tasamız, sıkıntımız ya da bunların hiç biri yoksa bile bu güzel yüzünüzü görmeye, sohbet etmeye, bir sıcak çayınızı içmeye geldik. Görele’nin bu büyük hanesinde bir yer edinebilmek için aranızdayız. Görele’nin eksikliklerini, mahallemizin eksikliklerini hep beraber tartışarak, yapılacak olan veya yapılamayacak olanları burada tespit ederek, en kısa sürede mahallelerimize bunların dönüşümünü sağlamak istiyoruz”