Beklenilen ve Önemsenen Proje Gerçekleşiyor!

Bir dizi temaslar için İstanbul’da bulunan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Esenyurt Belediyesini ziyaret ederek, burada Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Belediye meclis üyesi Mehmet Cin ile görüştü.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Belediye meclis üyesi Mehmet Cin ile görüşen Belediye Başkanımız Tolga Erener, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Salih Sinirlioğlu prestij cadde projesi hakkında fikir alış verişinde bulundular.Görele’nin yüzünü değiştiren, yaptığı hizmetlerle Görele’de değişimin yüzü olan Belediye Başkanımız Tolga Erener,İstanbul’dan beklenilen müjdeyi yine halkımızla paylaştı.Salih Sinirlioğlu prestij cadde projesinin yakın zamanda yapımına başlanılacağını belirten Başkanımız Erener, Görele’ye kazandırılan projelerle Karadeniz Bölgesi’nde isminden sıkça söz ettireceğini söyledi.Salih Sinirlioğlu prestij cadde projesinin bugüne kadar kazandırılan en büyük proje olma özelliği taşıyacağını hatırlatan Başkanımız Erener, şunları kaydetti: Böylesine dev bir yatırımın sonunda, ilçemizin can damarlarından biri olan Salih Sinirlioğlu Caddesi ve bağlantı yolları tamamen yenilenmiş ve modernize edilmiş yüzüyle değişen ve gelişen ilçemizin simgesi olacak ve gelecek nesillere bırakılacak önemli bir miras olacaktır.

Görele’mize bugüne kadar kazandırılan en büyük proje olma özelliği taşıyan bu yatırımın, ilçemize kazandırılması noktasında teveccüh gösteren kardeş belediyemizin başkanı, çok değerli abim Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve projeyi başından sonuna kadar takip eden Görele’mize kazandırılmasında büyük emeği olacak olan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcımız hemşerimiz Göreleli kardeşimiz Abdurrahman Ada’ya bir kez daha ilçemiz ve tüm hemşerilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Hizmet anlayışımızın önemli bir simgesi olacak olan bu yatırımın ilçemiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.