BELEDİYE BAŞKANIMIZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Belediye Başkanımız Tolga Erener’in ev sahipliğinde Görele’de yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya birlik üyeleri ile birlikte belediye başkanları katıldı.

Samimi bir ortamda gecen toplantıda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Başkanımız Tolga Erener’e ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Başkan Gümrükçüoğlu’na ilçemizin kültürü olan kemençe hediye ederek, “Biz bu ev sahipliğinden dolayı onur ve gurur duyduk. İlçemizi şereflendirdiniz. Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği güzel işlere imza atıyor. Ben buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.