BELEDİYE ÇAY BAHÇEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Belediyemizce bahara hazırlıklarımız devam ediyor. Halkımıza daha etkin ve daha verimli bir hizmet etmek adına Taş Park Belediye Çay Bahçemizde çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.

Kentin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, Taş Park Belediye Çay Bahçemizde çalışmalarını sıklaştırarak, halkımıza en üst kalite ve en etkin hizmet edebilmek anlayışı içerisinde.

Çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Görele Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz, belediye olarak kentin dört bir yanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Yaz aylarının vazgeçilmez mekanı olmaya hazırlanan Taş Park Belediye Çay Bahçemizde halka en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Ekiz, “Çay bahçemizi yaza en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Bununla ilgili olarak çalışmalarımızı sıklaştırdık. Görüntü kirliliğine neden olan eskimiz nesneleri parkımızdan kaldırarak, çevre estetiğine önem vermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız tam anlamıyla sonlandığında parkımız her yaz olduğu gibi bu yazda halkımızın vazgeçilmesi olacaktır. Ben çalışmalarımızda her daim arkamızda dimdik duran Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e çok teşekkür ediyorum” dedi.