BELEDİYE OLARAK BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINI DEZENFEKTAN EDEREK, ÇALIŞANLARA MASKE, EL DEZENFEKTANI DAĞITIMI YAPTIK.

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs Pazartesi günü açılacağının duyurulmasının ardından Görele Belediyesi harekete geçti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatı üzerine Belediyemiz dezenfektan ekibi tarafından şehrimizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Beledimiz zabıta ekiplerimiz tarafından da berber, kuaför ve güzellik salonlarının sahibi ve çalışanlarına ücretsiz yüz koruyucu siperlik maske ve el dezenfaktanı dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Pazartesi günü faaliyete geçecek olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının sahiplerine bol kazançlı günler diledi.

Tüm dunyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çok zorlu süreçlerden geçildiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kontröllü sosyal hayata geçiş yaptık. Hayırlısıyla uzun zamandır mesai yapamayan berber, kuaför ve güzellik salonlarımız faaliyete geçiyor. Bizde belediye olarak Pazartesi faaliyete başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarımızda dezenfektan çalışmaları yaparak, çalışanlara yüz koruyucu siperlik maske, el dezenfektanı dağıttık. Ben esnaf kardeşlerimizin belirtilen kurallara uyacağına inanıyorum. Kendilerine bol kazançlı günler diliyorum” dedi.