BELEDİYE OLARAK ESNAFIMIZA YÜZ SİPERLİK MASKE DAĞITIMINDA BULUNULDU

Görele Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnafa yüz siperlik maske dağıtımında bulunuldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’de maske dağıtımına katılarak, esnaflarımıza müşterileriyle beraber sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarılarda bulundu.

Belediye olarak ilçede Kovid-19 tedbirlerini uygulamayı sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımız tarafından uygulanan uyarıların dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Belediye olarak Zabıta ekiplerimizle beraber esnafa yüz siperlik maske dağıtımında bulunulduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, şunları kaydetti:

“Gençlik Merkezimiz tarafından üretilen Bin adet yüz siperlik maskeyi esnaflarımıza dağıtımda bulunduk. Bu kapsamdaki dağıtım çalışmamız devam edecektir. Vatandaşlarımızdan ricamız mecbur kalamadıkça evden çıkmamaları yönündedir. Her zaman güvenli sayılan sosyal mesafeyi korumalarıdır. Bu süreçte sağlık tedbirlerimizi almaya lütfen özen gösterelim. Unutmayalım ki evde hayat var”