BELEDİYE PERSONELLERİMİZDEN USTA EMEKLİ OLDU

Görele Belediyesine 29 yıl boyunca emek veren personellerimizden Yunus Usta, emekli oldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, emekliye ayrılan Usta’yı makamında ağırlayarak, Belediyeye 29 yıl boyunca vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Belediyemizde 29 yıl emek vererek, emekliye ayrılan Yunus Usta’ya teşekkür plaketini takdim ettik. Biz kendisinden başarılı çalışmalarından dolayı razıyız. Bundan sonraki hayatında uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim” dedi.

Her zaman personellerine önem vererek, çalışmalarında ekip ruhunu ortaya koyan Belediye Başkanımız Tolga Erener’i tebrik eden Usta ise, başarılı çalışmalarının devamını diledi.