BELEDİYECİLİK KAVRAMINA YENİ BİR ANLAYIŞ DAHA!

Vatandaşlarımızla iletişime, sözlü diyaloga, karşılıklı istişareye göreve geldiği süre zarfında önem veren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, iletişimde dev bir kategoriye yerleşen bir hizmeti daha vatandaşlarımızın ayağına getirdi.Görele?nin hizmet kalitesini arttıran, getirdiği yeniliklerle değişime liderlik eden Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, halkın istek ve şikayetlerinin daha hızlı bir şekilde sonuca ulaştırılması için belediyecilik kavramına yeni bir anlayış daha getirdi.

Belediyemizde hizmet noktasını daha üst seviyelere çıkarmak için güler yüzlü ve kalite esaslı hizmet üretmeyi ilke edinen, istek ve talepleri tek noktadan alarak ilgili birimlere ileten Beyaz Masa(Çözüm Masası) birimi faaliyete geçti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, İlçe halkının belediye hizmetlerine tek bir noktadan ulaşmalarını sağlamak, belediyeye gelen her vatandaşın işlemini minimum zamanda ve maksimum hizmet kalitesinde gerçekleşmesini sağlanmak ve belediyeye gelen vatandaşın konumu ne olursa olsun aynı anlayışla karşılanması için Beyaz Masa birimi oluşturduklarını söyledi.Beyaz Masa ile birlikte herkese eşit, standart ve tam zamanlı hizmet verileceğini belirten Başkanımız Erener, İlçe halkının belediyemize iş ve işlemlerini takip etmeleri, sorunlarını anlatmaları, istek ve şikayetlerini bildirmeleri için belediyemize gelerek veya telefonla beyaz masadan 515 10 10 telefon numarası ile hizmet alabiliyor.

Ayrıca vatandaşlarımız mesai saatleri dışında ve hafta sonunda www.gorele.bel.tr web adresine şikayetlerini bildirebilirler. Böylelikle vatandaşlarımızla daha hızlı iletişim kurup, daha kaliteli hizmeti sunmuş olacağız, dedi.