BELEDİYEMİZDEN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN MASKE SEFERBERLİĞİ

Görele Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza maske ulaştırmak için harekete geçti.

Görele Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından üretime geçilen maskeler, Belediyemizce ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek, bu zorlu süreçte elini taşın altına koyarak fedakarlık örneği sergileyen kurum müdürü, müdür yardımcıları ve usta öğreticilere teşekkür etti.

Görele Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından Belediye adına maske üretimine geçildiğini belirten Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu salgında elini taşın altına koyan Görele Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri tarafından maske üretimine geçilmişti. Belediye olarak bizlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz maske ulaştırmak için maske talebinde bulunduk. Üretimi geçilen maskeler kısa zamanda belediyemize teslim edilecektir. Bizlerde bu maskeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız” dedi.