BELEDİYEMİZ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI BOZCAALİ MAHALLEMİZDEN SÜRDÜRÜYOR

Görele Belediyesi ilçedeki tüm mahallelerde başlattığı asfaltlama hamlesini sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla tüm mahallenin sorunlarına çözüm üreten, hizmet anlamında yapılamayanları yerine getiren Belediyemiz, asfaltlama çalışmalarına Bozcaali Mahallesinden devam etti.

Uzakları yakın eden bir hizmet anlayışıyla yoluna devam eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, tüm mahallelerimize eşit muamele ederek, hizmet anlamında ihtiyacı olan mahallelerimizin sorunlarına çözümü noktasında ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, “Biz hizmet ürettikçe, halkımızdan gelen talep arttı. Çalışmalarımız dur durak bilmeden devam ediyor. Halkımızın isteklerini dinliyor, biliyor, çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.