BELEDİYEMİZ BAKIM VE BUDAMA ÇALIŞMARINA BAŞLADI

Görele Belediyesi tarafından kış mevsiminin yaklaşmasıyla çitlerin budaması ve bakımı yapıldı.

Periyodik olarak park ve bahçelerin budamasını ve bakımını yapan Belediye ekiplerimiz, belediyemize yeni kazandırılan çit budama makinesi ile çitlerin düzgün olarak bakımını yaparak, şekil veriyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak kışa hazırlık çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Belediyemize yeni kazandırılan çit budama makinesi ile çitlerin hem budamasını yaptıklarını hem de çitlere şekil verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kış çalışmalarına başladık. Yeni aldığımız çit budama makinesiyle boyu uzayan çitlerin bakımı ve budamasını yaptık. Bu kapsamdaki çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çit budama makinesi 27 santimetrelik bıçak açıklığı olan lazer hassas kesim bıçakları kesilecek malzemeyi tutuyor hızlı, etkili ve düzgün kesim sağladığı gibi bitkilere şekilde verebiliyor.