BELEDİYEMİZ HAŞERELER VE ZARARLI BÖCEKLERE KARŞI SEFERBERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla yazın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştıran Belediye ekiplerimiz, çöp konteynerleri ve ızgaraları ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımızın yaz sezonunu haşerelerden ve zararlı böceklerden uzak geçirmeleri için seferberlik çalışmalarını sürdürüyor.

Görele Belediyesi, şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde, ana arterlerde, cadde ve sokaklarda, sulak alanlarda ve dere yataklarında haşerelere ve zararlı böceklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam esiyor.

ÇÖP KONTEYNERLERİ VE IZGARALAR TEMİZLENEREK, İLAÇLANIYOR

Görele Belediyesi, ‘Sağlık için en etkili yöntem hijyendir’ sloganıyla ilçede bulunan çöp konteynerleri ve ızgaraları da temizleme çalışmalarını devam ettiriyor.

BİZ GÖREVİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ VE ÇALIŞIYORUZ

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye olarak görevlerini yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Belediyemiz olarak Karasinek ve Sivrisinek’le mücadele kapsamında düzenli olarak ızgara ve logar ağızları lavrasit yapılmakta, çöp konteynerleri ilaçlanmakta ve araçlarla gündüz ve gece ilaçlama yapılmaktadır. Ancak bu yıl aşırı derecede sinek görülmektedir. Bu sorunun diğer belediyeleri de aradığımızda aynı derecede olduğu teyit edilmiştir. Sadece şehir merkezi değil köylerde de benzer şikayetler gelmektedir. Biz belediye olarak görevimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Hemşerilerimiz bilgisine sunuyorum” dedi.