BELEDİYEMİZ HAŞERELER VE ZARARLI BÖCEKLERE KARŞI SEFERBERLİK BAŞLATTI

Görele Belediyesi tarafından sıcakların artmasıyla birlikte üremeye başlayan sivrisinek, karasinek larvalarının oluşumunu engellemek, vatandaşlarımızın haşerelerden uzak bir yaz sezonu geçirmeleri amacıyla ilaçlama çalışmalarını sürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla yazın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştıran Belediye ekiplerimiz, çöp konteynerleri ve ızgaları ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarımızın yaz sezonunu haşerelerden ve zararlı böceklerden uzak geçirmeleri için seferberlik başlattı.

Şehir merkezi başta olmak üzere mahallelerde, ana arterlerde, cadde ve sokaklarda, sulak alanlarda ve dere yataklarında haşerelere ve zararlı böceklere karşı ilaçlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten ekipler, ilaçlama çalışmalarının yaz sezonu boyunca aralıksız devam edeceğini belirtti.