BELEDİYEMİZ İLÇEMİZDE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Küresel bir tehdit olan ve ülkemizde de hızla yayılmaya devam eden koronavirüsüne karşı Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Virüse karşı gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında, Belediyemize bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin her tarafında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediyemiz tarafından koronavirüsüne karşı başlatmış oldukları çalışmaların program dahilinde hızla devam ettiğini söyledi.

Ülkenin çok ciddi bir süreçten geçtiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte aşacağız. Belediye olarak virüsün ülkemize yayıldığı andan itibaren vatandaşlarımızın sağlığı için tedbirlerimizi aldık ve program dahilinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza çağrımız lütfen devletimizin ön gördüğü yasaklara uyalım ve virüsün yayılmasına engel olalım” dedi.