BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN KEÇECİ EMEKLİ OLDU!

Belediyemiz personellerinden Coşkun Keçeci emekli oldu.

Belediyemize 24 yıl 6 ay hizmet veren ve başarılı çalışmalarla belediye içerisinde sevilen ve sayılan Coşkun Keçeci emekliye ayrıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Keçeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Keçeci’yi mesai arkadaşları da unutmayarak, başkanlık makamında toplanarak kendisine saat hediye ettiler.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Keçecini’nin belediyeye katkılarının unutulmayacağını, belediye kapısının daima kendisine açık olduğunu söyledi.

Keçeci’nin 24 yıl 6 ay belediyeye hizmet ettiğini belirten Başkanımız Erener, “İyisiyle, kötüsüyle biz kendisiyle 2,5 yıl kadar çalıştık. Biz razıyız, memnunuzda, hiçbir zaman yüzümüzü de kara çıkarmadı. Bizim kalbimizde her zaman yeri bir başka olacaktır. Ben kendisine emeklilik hayatında başarılar, sağlık diliyoruz. Kendisine kapımız her zaman açık demiyoruz. Zaten makam kapımız yok. İstediği her saat, her an buraya gelebilir” dedi.

Keçeci, duygulu anlar yaşayarak, Başkanımız Erener ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.