BELEDİYEMİZ ‘SİYAH PELERİNLİ ADAM’ ADLI TİYATRO OYUNUNU SEVENLERİYLE BULUŞTURDU

Görele Belediyesi, Necip Fazıl Kısakürek’in “Siyah Pelerinli Adam” adlı oyununu tiyatro sevenlerle buluşturdu.

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde Anatolia Sanat Tiyatrosundan Göreleli hemşerimiz Murat Bulut’un yönetmenliğini Cavit Özer, Osman Çengel, Ömer Serkan Acay, Uğur Ercan ve Tuğba Salgın’ın oyunculuğunu yaptığı oyunu Görele Belediye Başkanımız TOlga Erener, eşi Fatmagül Erener, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, diğer daire amirleri ve çok sayıda tiyatro sevenler izledi.

Genç bir şairin nefis mücadelesinin anlatıldığını konu alan “Siyah Pelerinli Adam” adlı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, oyun sonunda sanatçıların başarılı performansını tebrik ederek, oyunun yönetmeni Murat Bulut’a plaket takdim etti.

Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman önem verdiklerini, tiyatronun Görele’de büyüyerek güçlendiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Görele’nin kültür ve sanatla buluşması güçlenerek devam edecek. Çünkü tiyatro hayatın ta kendisidir. Biz de bunu yaşatmak ve artılar katmak için gayret ediyoruz. Güzel bir oyun olduğu kanaatindeyim. Oyuncularda oyunun hakkını verdi. Ben Göreleli hemşerimiz Murat Bulut ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.