BELEDİYEMİZ SOSYAL HİZMETLER EKİPLERİ, ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ.

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimimiz daha temiz çevre, sağlıklı bir yaşam için çöp toplama kampanyası düzenledi.

Belediyemiz Sosyal Hizmetler ekipleri, ilçede bulunan sahillerde çöp toplayarak, örnek bir davranış sergiledi.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımızı yaşadığı çevreye karşı biraz daha duyarlı olmaya davet etti.

Sahillerin temizliği için vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Kirlilik anlamında ne varsa ne yazık ki sahillerimizde mevcut. Bu görüntü bizleri üzdüğü gibi, çevreye karşı ne kadar duyarlı olduğumuzu da bizlere gösterdi. Bu durum doğayla barışık bir yaşam tarzı değildir. Daha temiz bir yaşam ve çevre için el ele verelim, çevremizi temiz tutalım” dedi.