BELEDİYEMİZ TARAFINDAN BAĞLANTI YOLUMUZDA GENİŞLETME, YENİLEME VE KANALİZASYON HATTI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Görele Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, yolun son durumuyla alakalı bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Soğuksu Mahallesinden Çeşmebaşı Mahallesine bağlantısı bulunan Devgeoğlu Sokakta yol genişletme, yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladık. Bilindiği üzere Devgeoğlu Sokakta mevcut bir yolumuz vardı fakat yolun rampalı olmasından dolayı trafik akışı sıkıntı yaşıyordu. Belediye olarak rampayı en aza indirmek, mahallemizdeki kanalizasyon sorununu da çözmek için Devgeoğlu Sokakta çalışma başlattık. Yolumuz tamamlandığında trafik akışı daha güvenli olacaktır” dedi.