BELEDİYEMİZ TARAFINDAN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYAMIZDA 4. TIRIMIZDA YOLA ÇIKTI

Belediyemiz tarafından Depremzedelerimiz için başlatılan yardım kampanyamızdan toplanılan yardımlar afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Belediyemiz tarafından Depremzedelerimiz için başlatılan yardım kampanyamıza vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızın afet bölgesine ulaştırılması için getirdiği yardımlardan doldurulan 4. Tırımızda yola çıktı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımıza duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

İlçemizde başlatılan yardım kampanyasının devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Hayırlısıyla 4. Tırımızı da vatandaşlarımızdan gelen yardımlarla doldurup, afet bölgesine ulaştırılması için yola çıkardık. Sağduyulu halkımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok acı bir tabloyla karşı karşıyayız. Sözün bittiği yerdeyiz” dedi.