BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ÇEŞMEBAŞI MAHALLEMİZDE YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ YAPILDI

Görele Belediyesi tarafından altyapısı yapılan ve kanalları betonlanarak belirginleştirilen Çeşmebaşı Mahallesi Daylı Yolu mevkiinde yol iyileştirme çalışmaları da yapıldı.

Belediyemiz tarafından alt yapı ve su kanal çalışmaları esnasında bozulan Çeşmebaşı Mahallemizin Daylı Yolu mevkiinde satıh asfalt kaplama çalışmaları da yürütülerek, yol trafiğe açıldı.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, hizmet noktasında el atmadık yer, saha, alan bırakmayacaklarını söyledi.

Bir çok mahallemizin yolunu satıh asfalt kaplama çalışmalarıyla iyileştirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Çalışmalarımızı Çeşmebaşı Mahallemizde sürdürdük. Alt yapısı ve su kanallarını betonladığımızın mahallemizin yolunu da asfaltlayarak iyileştirdik. Hizmet çalışmalarımız her alanda ve sahada devam ediyor. Sorunsuz mahallemiz kalmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.