BELEDİYEMİZ TARAFINDAN İLÇEMİZDE TAEKWONDO KURSU AÇILDI

Kadınlar Hentbol Türkiye Süper Liginde mücadele eden Görele Belediyesi Spor Kulübünü ilçemize kazandıran Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçemize bir branş daha kazandırdı.

Belediyemiz tarafından çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik Taekwondo kursu açıldı.

Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Gökhan Kuğu ve Belediye antrenörümüz Başar Kuğu tarafından Görele 13 Şubat Kapalı Spor Salonunda iki aşamalı verilen kursa 50 civarında kursiyer katılıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Taekwondo kursunu ziyaret ederek, kursa katılan çocuklarımız ve gençlerimizle sohbet etti.

Amaçlarının sporun her dalında Görele’nin ismini en üst seviyelere taşımak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Sosyal ve sportmen bir nesil yetiştirmek için sporun her dalına Belediye olarak destek vermeye, kurslar açmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız sporun her dalından şampiyonlar çıkarmaktır. Kursumuza ilgi duyan gençlerimizi bekliyoruz” dedi.