BELEDİYEMİZ TARAFINDAN NİKAH SALONUMUZUN AÇILIŞI YAPILDI

Görele Belediyesi tarafından ilçeye nikah salonu kazandırılarak, açılışı yapıldı.

Belediyemiz tarafından yıllardır çeşitli faaliyetlerde kullanılan Hayrullah Koç Parkı içerisinde bulunan bina düzenlenerek, nikah salonuna dönüştürüldü.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte siyasi parti temsilcileri ve diğer daire amirlerinin katılımıyla nikah salonunun açılışını yaptı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçeye yakışır bir nikah salonunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Aldığımız rakamlara göre 2021 yılı içerisinde toplam 178 nikah kıyıldı. Bunların 57 tanesi dışarda, 121 tanesi belediyemizde kıyıldı. Bir nikah salonunun ilçeye faydalı bir hizmet olduğunu düşündük. Belediyemiz olarak bize göre önemli bir ihtiyaca daha cevap vermiş olduk. Evlenecek vatandaşlarımızın, nikâhlarını daha nezih bir ortamda gerçekleştirebilmelerini sağladık. Ben tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. İnşallah bu nikah salonumuzda da çiftlerimizin mutluluğuna hep beraber ortak oluruz. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.