BELEDİYEMİZ TEMİZLİK İŞÇİLERİNE YENİ İMAJ!

Görele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz personelleri, yeni iş kıyafetleri ile imaj değişikliğine gitti.

Görele Belediye Başkan Yardımcımız Halil Ekiz ve Temizlik İşleri Şefi İsmail Patan temizlik işçilerini ziyaret etti.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, amaçlarının Görele’yi temiz bir kent imajı ile akıllarda kalmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Temizlik işleri başta olmak üzere yapılan her türlü çalışmayı titizlikle takip ettiklerini belirten Başkanımız Erener, “Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. İlçemizin temizlik yükünü taşıyan personellerinde bu bilinçle hareket ettiğine inanıyorum. Görele temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini alacaktır. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini alacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa hassasiyetle araştıracağız ve uygulayacağız” dedi.