BELEDİYEMİZCE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR!

Görele Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor.

Rahat bir ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemizin bu seferki hizmet adresi Yeşiltepe Mahallemiz oldu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatlarıyla kolları sıvayan belediye ekiplerimiz Yeşiltepe Mahallesi, 13 Şubat İlçe Stadyumu arkasındaki yolda asfaltlama çalışması yaparak, yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, belediye olarak ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Çalışmaların Yeşiltepe Mahallesinde sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Mahallelerimizin her noktasına imkânımız oldukça ulaşmaya, hizmet götürmeye çalışıyoruz. Görele’nin değişen yüzü olmaya devam ediyoruz. İmkânsızlıkları imkânlara dönüştürüyoruz. Bu kapsamda daha modern bir Görele için çalışıyoruz” dedi.