BELEDİYEMİZCE BETONLAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Görele Belediyesi tarafından daha güvenli bir trafik akışı için betonlama çalışmalarımız devam ediyor.

Belediyemizin bu seferki hizmet adresi Çeşmebaşı Mahallesi Köpekli Mevkii oldu. Daylı Köyleri ile Çeşmebaşı Mahallesi alt yolunu birbirine bağlayan yıllardır Manasur yolu olarak kullanılan yolumuzun tamamı betonlandı.

Tamamı betonlanan yolumuzun, Merkeze ve alt Çanakçı yoluna bağlantısı da yapılarak, ulaşımda mesafeler kısa hale getirildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, tüm mahallelerimize hizmet götürmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Belediye olarak betonlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Mesafeleri kısaltmak, trafiği daha düzenli bir hale getirmek için çalışmalarımızı ivedi bir şekilde sürdürüyoruz. Yıllardır yapılamayan bir yolumuzu daha genişleterek, betonladık ve hizmete açtık. Böylelikle bu yolumuzda trafik akışının daha güvenli bir şekilde gerçekleştirileceğine inanıyorum” dedi.