BELEDİYEMİZCE CAMİLERİMİZDE RAMAZAN TEMİZLİĞİMİZ SÜRÜYOR!

Belediyemiz Sosyal Hizmetler Birimi ekiplerince periyodik olarak cami ve mescitlerde başlatılan temizlik çalışmalarımız Ramazan ayında daha kapsamlı bir şekilde sürdürülüyor.

Vatandaşlarımızın günlük ibadetlerinin yanı sıra manevi olarak değeri çok yüksek ay olan Ramazan ayında da ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede bulunan cami ve mescitlerde detaylı temizlik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Ramazan ayında kutsal mekânların temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydederek, rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi bünyesi’nde oluşturulan cami temizleme ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların Ramazan ayında da kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkanımız Erener, “Temizlik çalışmalarımızı periyodik olarak Ramazan ayında da sürdürüyoruz. Kutsal mekânlarımızın temizliği yıl boyunca devam ediyor ancak Ramazan Ayı’nın önemini göz önünde bulundurarak temizliğe ağırlık veriyoruz” dedi.