BELEDİYEMİZCE HÜKÜMET KONAĞI ÇEVRESİNİ DE GÜZELLEŞTİRDİK…

Baharın yaklaşmasıyla peyzaj çalışmalarına hız veren Görele Belediyesi, ‘kamu kurum ve kuruluşların çevresini güzelleştiriyoruz’ projesiyle çevre düzenleme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında Jandarma Karakol Komutanlığı, Görele PTT Şubesi, Liman Başkanlığı, Görele 80. Yıl Anaokulu ve Nihat Gürel Fen Lisesi öğrenci yurdunun çevrelerini güzelleştiren Belediyemiz çalışmalarını Görele Hükümet Konağı çevresinde sürdürdü.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçenin düzen ve temizliğine ne derece önem veriliyorsa estetiğini de bir o kadar önemsediklerini söyledi.

Görele’yi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkanımız Erener, “İlçe genelinde devam eden, bahar hazırlıkları kapsamın da çevre düzenlemesi ve kent estetiğine katkıda bulunması için, park, bahçe, refüj ve yeşil alanlarda başlatılan çalışmaların yanı sıra ‘kamu kurum ve kuruluşların çevresini güzelleştiriyoruz’ projesiyle de kamu kurum ve kuruluşlarımızın çevresini düzenliyoruz” dedi.