BELEDİYEMİZCE İLÇEMİZİ RENKLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ!

Belediyemiz tarafından başlatılan merdivenlerde boyama seferberliğimiz tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede hizmet kalitesini artırarak, güven tazeleyen, getirdiği yeniliklerde vatandaşın büyük takdirini alan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, ilçede görselliği artırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediyemizce ilk olarak Yeşiltepe Mahallesinde başlatılan boyama seferberliğiyle merdivenler rengarenk oluyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, boyanan merdivenlerin kente farklı bir renk kattığını ifade ederek, “İlçemize değişik bir renk katmak için boyama çalışması başlattık. İlk olarak Yeşiltepe Mahallesi Çanakçı Karayoluna geçiş kavşağında bulunan merdivenleri boyadık ve ardından da Yeşiltepe Mahalle camimizin yanındaki korkulukları ve merdivenleri de çeşitli renklere boyadık. Bu yönde olumlu tepkiler aldık. Yapılan plan dahilinde merdivenlerimizde boyama çalışmalarımız devam edecek” dedi.