BELEDİYEMİZCE KANGREN HALİNE GELEN SORUN ÇÖZÜLÜYOR!

Tepebaşı Mahallemizin kangren haline gelen bir sorunu daha Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından tarih oluyor.

Arazinin engebeli olmasından dolayı kimsenin girmeye cesaret edemediği, yıllardır Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı bulunmayan ve camisi olduğu halde camiye yolu olmayan mahalle diye bahsedilen algı Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener tarafından zihinlerden siliniyor.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in talimatıyla Tepebaşı Mahallesi Cami mevkiinde yol açma ve genişletme çalışmalarına başlandı.

Tepebaşı Mahallemizdeki cami mevkiindeki yolun ulaşıma açılmasıyla Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı yapılmış, mesafe kısalmış, cenazelerdeki mağduriyet giderilmiş, birçok hanenin ise yol sorunu çözülmüş olacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ferhat Yılmaz, ve mahallelilerle bir araya geldi.

Başkanımız Erener, Tepebaşı Mahallesi’ndeki büyük bir mağduriyeti gidermek için çalışmalara başlandığını kaydederek, “Tepebaşı Mahallemizde Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı bulunmayan, merkez camiye yolu olmayan bir soruna belediyemizce el attık. Bu sorunu çözmek için hayırlısıyla çalışmalara başladık. Bu yolun hizmete girmesiyle beraberinde getirdiği birçok sorunu da çözmüş olacağız. Yol yapımı esnasında aşırı yağışlardan dolayı herhangi bir heyelana sebebiyet vermemek için riskli yerlere istinat duvarı da örüyoruz. Mahallemize ve halkına hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ferhat Yılmaz ise, mahalle halkı adına Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür ederek, “Başkanımız Tolga Erener’in talimatıyla mahallemizdeki büyük bir sorun giderilmiş olacak. Söz konusu yolun hizmete girmesiyle Görele – Çanakçı Karayoluna bağlantısı yapılmış, mesafe kısalmış, cenazelerdeki mağduriyet giderilmiş, birçok hanenin ise yol sorunu çözülmüş olacak. Ben kendim ve mahalle halkımız adına Başkanımız Tolga Erener’e çok teşekkür ediyorum” dedi.