BELEDİYEMİZCE KÖPRÜ, SOKAK VE CADDELER TEMİZLENİYOR

Görele Belediyesi Temizlik İşleri ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerimiz kentin ortak kullanım alanlarının daha temiz ve estetik görünümünü sağlamak amacıyla temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürerek, tüm ana yol, köprü, sokak ve caddeler temizleniyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, kentin bütününden sorumlu olduklarını ve insan odaklı hizmet verdiklerini belirterek, temizlik çalışmalarının 24 saat aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Görele için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, ”Şehir yaşıyor, her gün yeni bir gün. Biz de Görele’yi güne hazırlıyoruz. Yaya yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde temizliğe ağırlık vererek, kötü görünüme dur diyoruz. Öncelikli bu kent hepimizin. Hep beraber yaşıyor, nimetlerinden hep beraber faydalanıyoruz. O zaman temizlik ve titizlik konusunda da hassasiyet göstermeliyiz” dedi.