BELEDİYEMİZCE MEZARLIKLARA KUR’AN-I KERİM KUTUSU YERLEŞTİRİLDİ

Görele Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından Sayfiye Mahalle Mezarlığı ile Frengi Mezarlığına Kuran-i Kerim kutusu yerleştirildi.

Belediyemizden halkımıza yönelik bir kolaylık daha getirildi. Belediyemizce Sayfiye Mahalle Mezarlığı ile Frengi Mezarlığına vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerinde okuyabilmeleri için içerisinde Türkçe mealli Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif bulunan kutu yerleştirildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Halkımızın ve gurbetten gelen hemşehrilerimizin ilk ziyaret edeceği yerler şüphesiz mezarlıklardır. Görele Belediyesi olarak bizde vatandaşlarımız ve hemşehrilerimizin hayatını kaybettiği yakınlarının ruhuna Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okumaları için Sayfiye Mahalle Mezarlığı ile Frengi Mezarlığına Kur’an-ı Kerim kutusu monte ettirdik. Bu uygulamayı diğer mahalle mezarlıklarımız içinde yapacağız” diye konuştu.