BELEDİYEMİZCE SAYFİYE MAHALLE MEZARLIĞI YENİLENİYOR!

Belediye ekiplerimizce Sayfiye Mahallesi Şehit İbrahim Öner Sokakta bulunan mahalle mezarlığının yenilenme çalışmalarına başlandı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde Sayfiye Mahalle mezarlığını da bakım ve onarıma aldı. Sayfiye Mahalle Mezarlığı çevre düzenlemesi, demir korkuluk ve ışıklandırma çalışmasıyla kent estetiğine uygun bir görünüme kazandırılması hedefleniyor.

İlçedeki çalışmaları mercek altında tutan Belediyesi Başkanımız Tolga Erener, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Ekiz ve Sayfiye Mahalle Muhtarı Mehmet Haluk Öner ile birlikte yürütülen düzenlemeleri yerinde inceledi.

Başkanımız Erener, “Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren Sayfiye Mahalle mezarlığını kent estetiğine uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına bir çalışma başlattık. Kabristanlık çevresinde yaptığımız düzenleme ışıklandırma çalışmalarının ardından mezarlık içi bakım ve onarımların da tamamlanmasıyla ilçemize yakışan bir alana sahip olacaktır” dedi.