BELEDİYEMİZCE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR

Temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdüren Görele Belediyesi, tüm cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Kentin cadde ve sokaklarındaki temizlik çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, sabahın erken saatlerinde başladıkları kapsamlı temizlik çalışmalarında bir yandan cadde ve sokaklardaki göze hoş görünmeyen yabani otların temizlenmesi için çalışma gerçekleştirirken bir yandan da yıkama ve çöp toplama çalışması yapıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, insani olarak en büyük farklılığımızın etrafa gösterdiğimiz temiz çevre duyarlılığı olduğunu belirterek, “Ekiplerimizce süpürgeleri elimize aldık, ilçemizde daha rahat nefes alınabilecek, güzel ve temiz bir çevre oluşturmak için mücadele ediyoruz. Halkımızdan aldığımız memnuniyet ile çalışmalarımıza sıkı bir denetim altında devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olarak bizlere yardımcı olmasını rica ediyorum” dedi.