BELEDİYEMİZCE VATANDAŞLARIMIZA AŞURE İKRAMINDA BULUNDUK

Görele Belediyesi tarafından vatandaşlarımıza ‘Aşure günü’ olması dolayısıyla aşure ikramında bulunuldu.

Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, vatandaşlarımıza aşure dağıtımı yaptı. Son zamanlarda ülkemizde meydana gelen yangın ve sel afetinde vefat eden vatandaşlarımızın ruhuna kuran tilaveti okutularak, dualar edildi.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, Aşure Günü’nün paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu belirterek,  “Muharrem ayına girdik. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Muharrem ayı çok faziletli bir ay. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim birbirimize karşı olan sevgimizi ve saygımızı, üzerimize vermiş olduğu bolluğu arttırsın.” dedi.