BELEDİYEMİZDEN ANNELERİMİZE ÖZEL GECE

Belediyemiz tarafından, ‘Anneler Günü’ olması dolayısıyla annelerimize özel gece düzenlendi.

Tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte geceye katılan annelerimize çiçek dağıttı.

Belediye Başkanımız Tolga Erener, tüm annelerin çok değerli ve fedakar insanlar olduğunu belirterek, “Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu unutmayıp annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız ve kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Geceye katılan tüm annelerimiz ve kadınlarımız gecenin ilerleyen saatine kadar müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçirdiler.