BELEDİYEMİZDEN EK HİZMET BİNASI ATAĞI

Görele Belediyesi tarafından mülkiyeti Giresun İl Özel İdaresine ait olan bina satın alındı.

Kumyalı Mahallesi Mebus Şevket Bey caddesinde bulunan ve mülkiyeti Giresun İl Özel İdaresine ait olan 5 katlı bina, Belediyemiz tarafından satın alınarak, belediye ek hizmet binası olarak faaliyete geçecek.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, binanın Bir Milyon lira bedel ödenerek, satın alındığını belirterek, burada emeği gecen herkese teşekkür etti.

Binanın belediyemiz ek hizmet binası olarak kullanılacağını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Vatandaşlarımıza daha aktif ve ivedi bir şekilde hizmet verebilmek için mülkiyeti Giresun İl Özel İdaresine ait binayı belediyemiz adına satın aldık. Bunda emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.